Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu

Kategorija: Salotos, mišrainės


Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu

Paskelbė:
20 Rugsėjo 2022
Šį kartą prie greitai pagaminamų patiekalų sąrašo prisijungia ir šis tuno patiekalas iš Rumunijos.

Jį galima valgyti kaip mišrainę, bet idealiai tinka ir kaip užtepėlė ant duonos. Čia jau kaip labiau norisi :)


Ingredientai



  • tunas: 1 skardinės (~350 gramų)
  • konservuoti kukurūzai: 1 skardinės (~150 gramų)
  • raudonieji svogūnai: 1
  • kaparėliai: 2 šaukštų (arba susmulkinti rauginti agurkai)
  • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
  • druska
  • pipirai
  • majonezas: 3 šaukštų


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia tuną nuvarvinkite ir su šakute sugnaibykite į mažus gabaliukus.
2. Tuomet į dubenį dėkite tuną, kukurūzus, susmulkintą raudoną svogūną, raugintus agurkus arba kaparėlius, berkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
3. Tada majonezą pagardinkite citrinos sultimis ir dėkite ant tuno. Išmaišykite.
4. Patiekite kaip mišrainę arba tepkite kaip užtepėlę ant duonos. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: