Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- virti burokėliai: 500 gramų
- konservuoti žirneliai: 1 skardinės
- svogūnai: 1 (nedidelio)
- marinuoti agurkėliai: 4 (nedidelių)
- konservuotas tunas savo sultyse: 2 skardinių
- majonezas: 3 valgomųjų šaukštų (arba graikiškas jogurtas)
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių virtus burokėlius bei agurkus supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną - smulkiais kubeliais.
2. Tuomet tuną bei žirnelius nusunkite ir viską dėkite į dubenį.
3. Pabarstykite pagal savo skonį druska, pipirais, uždėkite majonezą (sveikesniam variantui būtinai rinkitės graikišką jogurtą) bei išmaišykite.
4. Patiekite ir skanaukite!
SILKĖS SALOTOS SU KELMUČIAIS
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Gardžios tuno salotos
Burokėlių mišrainė su majonezu
Tuno salotos su konservuotais kukurūzais, agurkais
Šviežių kopūstų salotos su obuoliais ir agurkais
Mišrainė su kalmarais ir žirneliais
Makaronų salotos su tunu ir žirneliais
Daržovių mišrainė su majonezu
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Burokėlių mišrainė Kūčioms su obuoliais ir žirneliais
TRAŠKIOS SVEIKUOLIŲ SALOTOS
Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu
Silkės mišrainė su žirneliais, kiaušiniais ir porais
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
Krabų lazdelių mišrainė su žirneliais ir sūriu
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Mišrainė su tunu ir makaronais
Salotos su konservuotais pievagrybiais
Mišrainė su silke, keptais burokėliais, bulvėmis, morkomis ir žirneliais
Rosolje-estiška daržovių mišrainė
Kitokios tuno salotos - mišrainė su kukurūzais ir paprikomis
Silkė su avokadais ir virtais burokėliais stiklinėse
Baltojo ridiko salotos