Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais

Kategorija: Salotos, mišrainės


Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais

Paskelbė:
25 Vasario 2024

Ingredientai


  • virti burokėliai: 500 gramų
  • konservuoti žirneliai: 1 skardinės
  • svogūnai: 1 (nedidelio)
  • marinuoti agurkėliai: 4 (nedidelių)
  • konservuotas tunas savo sultyse: 2 skardinių
  • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų (arba graikiškas jogurtas)
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių virtus burokėlius bei agurkus supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną - smulkiais kubeliais.

2. Tuomet tuną bei žirnelius nusunkite ir viską dėkite į dubenį.

3. Pabarstykite pagal savo skonį druska, pipirais, uždėkite majonezą (sveikesniam variantui būtinai rinkitės graikišką jogurtą) bei išmaišykite.

4. Patiekite ir skanaukite!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: