Baltojo ridiko salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- baltieji ridikai: 1
- pekino salotos: pagal skonį
- avokadai: 0,5
- natūralus jogurtas: pagal skonį (arba grietinę, tinka ir majonezas, bet jo stengiuos nenaudoti)
- druska
- citrinos sultys
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių avokado puselę supjaustykite ganėtinai smulkiais kubeliais. Baltąjį ridiką sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, pekino kopūstą susmulkinkite.
2. Tuomet dėkite porą šaukštų natūralaus jogurto (arba grietinės arba majoneoz) bei druskos pagal savo skonį, įspauskite citrinos sulčių ir gerai "išminkykite". Patiekite ir skanaukite!
Raktažodžiai:
ridikai, pekino salotos, pekinas, avokadai, jogurtas, grietine, druska, citrinos sultys
Virto kumpio salotos / mišrainė su pekino kopūstais, sūriu ir pomidorais
Garnyras prie keptų šonkauliukų
Šviežių kopūstų salotos su obuoliais ir agurkais
Maistingos keptų burokėlių ir avinžirnių salotos/mišrainė
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Saliero gumbo salotos su morkomis ir obuoliais
Ridiku ir agurku salotos
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
SILKĖS SALOTOS SU KELMUČIAIS
TRADICINĖS CEZARIO SALOTOS BE MĖSOS
Vištienos salotos su obuoliais
Morkų salotos su kiaušiniais: tinka valgyti net naktį!
Pekino kopūstų salotos su vištiena.
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
SALOTOS SU FETA SŪRIU
Morkų salotos su saulėgrąžomis ir razinomis
Japoniškas omletas Tamagoyaki
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais