Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


Indiški kukuliai iš mėsos faršo

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Indiški kukuliai iš mėsos faršo

Paskelbė:
Paįvairiname sau jau įprastus mėsos kukulius nuostabiais indiškais prieskoniais! Gausime visiškai naują ir netikėtą skonį. Gaunasi labai skaniai, o dar patiekiame kukulius su mangų čatniu bei basmati ryžiais, patiekalas bus tarsi restorane.


Ingredientai


  • "Santa Maria" Indian Spices Tikka Masala: 1 pakelio
  • mėgstamas mėsos faršas: 500 gramų (gaminau iš vištienos faršo)
  • duonos džiūvėsėliai: 100 mililitrų
  • kiaušiniai: 1
  • sviestas: 1 valgomojo šaukšto (arba aliejus)
  • vanduo: 100 mililitrų
  • grietinėlė: 200 mililitrų

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia dubenyje sumaišome pasirinktą faršą, duonos džiūvėsėlius bei kiaušinį.
2. Leidžiame pasiruošti mišiniui pastovėti maždaug 10 minučių.
3. Tada suformuojame nedidelius kukulius.
4. Kepame aliejuje ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol dailiai paruduoja.
5. Įberiame prieskonių mišinio TIKKA MASALA ir įpilame vandens.
6. Tuomet įmaišome grietinėlės ir verdame uždengę maždaug 5-10 minučių ant nedidelio kaitrumo ugnies.
7. Apibarstome kalendra ir patiekiame su basmati ryžiais bei mangų čatniu arba kitu pasirinktu mėgstamu garnyru. Lepinamės!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook