Paprasti makaronai su parmezano sūriu ir grietinėle
Kategorija: Makaronai, pica
Ingredientai
- Grietinėlė (riebi): 500 ml
- Parmezano sūris: 50 g
- Sviestas: 1 šaukštas
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kol verda makaronai, keptuvėje ant žemos kaitros ištirpinkite sviestą.
2. Į keptuvę supilkite grietinėlę, lengvai maišykite ir šildykite, neleisdami užvirti.
3. Į grietinėlę suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps ir susijungs su grietinėle, sukurdami vientisą padažą.
4. Pagardinkite druska pagal skonį, gerai išmaišykite.
5. Į padažą suberkite išvirtus makaronus ir atsargiai išmaišykite, kad jie tolygiai pasidengtų padažu.
6. Patiekite karštus ir mėgaukitės. Skanaus!
7. Santrauka: Paprasti makaronai su parmezano sūriu ir grietinėle yra greitas ir sotus patiekalas, kurį lengva pagaminti, nes reikia tik kelių pagrindinių ingredientų. Kreminis grietinėlės padažas su pikantišku parmezano sūriu puikiai dera su bet kokiais makaronais.