Kiaušininis migdolų likeris

Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai


Kiaušininis migdolų likeris

Paskelbė:
Tokį kiaušinini migdolų likerį galite laikyti net iki 4 savaičių, jeigu jis bus šaldytuve, bet, galiu tik patikinti, kad šviežias - pats gardžiausias.



Ingredientai



  • cukraus: 500 gramų
  • pieno: 1 litro
  • migdolų sirupo: 4 valgomųjų šaukštų
  • kiaušinių trynių: 12
  • romo: 500 gramų mililitrų
  • cinamono lazdelių: 4

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia pusę nurodyto cukraus bei pieno kiekio ir cinamono lazdeles užverdame.
2. Užvirus išimame cinamono lazdeles ir pasidedame šalia.
3. Tada antrąją dalį cukraus supilame į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indas turėtų būti karštame vandenyje. Viską gerai išplakame, kol suputoja.
4. Tuomet supilame karštą pieną į trynių masę ir plakame tol, kol masė pradeda tvirtėti.
5. Perkošiame į kitą indą ir paliekame kelioms minutėms, kad atvėstų.
6. Po to lėtai maišydami supilame romą.
7. Paruoštą likerį išpilstome į butelius.
8. Į kiekvieną įdedame po vieną cinamono lazdelę.
9. Butelius uždarome ir leidžiame jiems atvėsti. Štai ir viskas. Skanaus!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook