Prancūziškas Krepas su Šokoladu ir Uogomis
Kategorija: Desertų receptai / Blynų patiekalų receptai
Prancūziški krepai su šokoladu ir uogomis – tai puikus desertas, kuriame susipina prancūziškos virtuvės elegancija su saldžiu ir gaiviu uogų skoniu. Krepai, kurie yra lengvi ir ploni, puikiai dera su tirpstančiu tamsiu šokoladu ir šviežiomis braškėmis ar avietėmis. Šis patiekalas gali tapti tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar net šventei.
Ingredientai:
- Miltai
- Kiaušiniai
- Pienas
- Sviestas
- Cukrus
- Druska
- Tamsusis šokoladas
- Uogos (pvz., braškės, avietės)
- Pudraus cukrus
Gaminimo eiga:
- Miltus, kiaušinius, pieną, ištirpintą sviestą, cukrų ir druską sumaišykite, kad gautumėte vientisą tešlą.
- Kepkite plonus krepučius ant įkaitintos keptuvės.
- Krepučius patepkite ištirpintu šokoladu.
- Ant viršaus sudėkite šviežias uogas.
- Pabarstykite pudraus cukraus ir patiekite.
Panašūs receptai
Brijošė su šokoladu ir apelsinais
Skanūs ir traškūs vafliai su šokoladu, kondensuotu pienu ir riešutais
Greitas kefyro pyragas su šokoladu
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Naminiai varškės sūreliai
Keksiukai su mėlynemis ir baltuoju šokoladu
Bananų duona su riešutų sviestu ir šokoladu
Eton mess mousse – angliškas desertas su braškėmis
Šokoladinis tortas su avietėmis
Tobuli varškės vafliai su uogomis
Nekeptas tortas su želė gabaliukais, grietine ir šokoladu
Migdolinis tortas su Daim šokoladu