Prancūziškas Krepas su Šokoladu ir Uogomis

Kategorija: Desertų receptai / Blynų patiekalų receptai


Prancūziškas Krepas su Šokoladu ir Uogomis

Paskelbė:

Prancūziški krepai su šokoladu ir uogomis – tai puikus desertas, kuriame susipina prancūziškos virtuvės elegancija su saldžiu ir gaiviu uogų skoniu. Krepai, kurie yra lengvi ir ploni, puikiai dera su tirpstančiu tamsiu šokoladu ir šviežiomis braškėmis ar avietėmis. Šis patiekalas gali tapti tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar net šventei.


Ingredientai:

  • Miltai
  • Kiaušiniai
  • Pienas
  • Sviestas
  • Cukrus
  • Druska
  • Tamsusis šokoladas
  • Uogos (pvz., braškės, avietės)
  • Pudraus cukrus


Gaminimo eiga:

  • Miltus, kiaušinius, pieną, ištirpintą sviestą, cukrų ir druską sumaišykite, kad gautumėte vientisą tešlą.
  • Kepkite plonus krepučius ant įkaitintos keptuvės.
  • Krepučius patepkite ištirpintu šokoladu.
  • Ant viršaus sudėkite šviežias uogas.
  • Pabarstykite pudraus cukraus ir patiekite.