Prancūziškas Krepas su Šokoladu ir Uogomis
Kategorija: Desertų receptai / Blynų patiekalų receptai

Prancūziški krepai su šokoladu ir uogomis – tai puikus desertas, kuriame susipina prancūziškos virtuvės elegancija su saldžiu ir gaiviu uogų skoniu. Krepai, kurie yra lengvi ir ploni, puikiai dera su tirpstančiu tamsiu šokoladu ir šviežiomis braškėmis ar avietėmis. Šis patiekalas gali tapti tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar net šventei.
Ingredientai:
- Miltai
- Kiaušiniai
- Pienas
- Sviestas
- Cukrus
- Druska
- Tamsusis šokoladas
- Uogos (pvz., braškės, avietės)
- Pudraus cukrus
Gaminimo eiga:
- Miltus, kiaušinius, pieną, ištirpintą sviestą, cukrų ir druską sumaišykite, kad gautumėte vientisą tešlą.
- Kepkite plonus krepučius ant įkaitintos keptuvės.
- Krepučius patepkite ištirpintu šokoladu.
- Ant viršaus sudėkite šviežias uogas.
- Pabarstykite pudraus cukraus ir patiekite.
Panašūs receptai

Brijošė su šokoladu ir apelsinais

Skanūs ir traškūs vafliai su šokoladu, kondensuotu pienu ir riešutais

Greitas kefyro pyragas su šokoladu

Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis

Naminiai varškės sūreliai

Keksiukai su mėlynemis ir baltuoju šokoladu

Bananų duona su riešutų sviestu ir šokoladu

Eton mess mousse – angliškas desertas su braškėmis

Šokoladinis tortas su avietėmis

Tobuli varškės vafliai su uogomis

Nekeptas tortas su želė gabaliukais, grietine ir šokoladu

Migdolinis tortas su Daim šokoladu