Desertiniai - šokoladiniai margučiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- trijų rūšių šokolado: balto, pieniško ir juodo
- įvairių džiovintų vaisių
- įvairių riešutų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių džiovintus vaisius smulkiai supjaustome.
2. Atskiruose induose ištirpiname visų rūšių šokoladą.
3. Tada į kiaušinių puselių formeles pakaitomis pilame visų rūšių šokoladą, dedame džiovintus vaisius ir riešutus.
4. Supiltas formeles paliekame kambario temperatūroje, kol atvės.
5. Paskui jau galite statyti į šaldytuvą.
6. Kai kiaušinių puselės šiek tiek sustingsta, formeles galite suglausti ir toliau laikyti šaldytuve. Arba galite suvynioti į foliją - joje puikiai laikosi. Puoškite pagal savo norus ir fantziją. Tikras skanumėlis!
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Naminiai varškės sūreliai
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Šakočio keksiukai su šokolado lašeliais
Keksiukai su mėlynemis ir baltuoju šokoladu
Nuostabaus skonio, lengvai pagaminamas tortas "Miško kelmas"
Šokolado fondiu
Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Šokoladiniai keksiukai su grietinėlės kremu
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Oreo šokoladiniai keksiukai
Naminiai toffifee saldainiai
Naminis juodas šokoladas
Tarteletė su vaisiais
VARŠKĖS SPURGYTĖS SU SKYLUTE
Pieniško šokolado triufeliai su kava
Šokoladinis pyragaitis su putėsiais
Naminis veganiškas baltasis šokoladas be glitimo
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Minkšti šokoladiniai sausainiai su šokolado įdaru
Nekeptas desertas: šokoladiniai kokosų pyragaičiai
Graikinių riešutų ir obuolių pyragas
Šokoladinis desertas - pyragaitis Stebuklas