Karamelinis varškės tinginys su karamelizuotu kondensuotu pienu

Kategorija: Desertai


Karamelinis varškės tinginys su karamelizuotu kondensuotu pienu

Paskelbė:
08 Vasario 2024

Ingredientai

  • varškė: 400 gramų (naudoju Vilkyškių 9% riebumo, kur pardavinėjama plastikiniuose indeliuose po 500 gramų)
  • sausainiai: 360 gramų (naudojau 2 pakelius "Gaidelio" klasikinių)
  • karamelizuotas kondensuotas pienas "Rududu": 200 gramų
  • sviestas: 200 gramų



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia sausainius sulaužome į smulkius gabaliukus.

2. Tada varškę, išlydytą sviestą ir Rududu sudedame į dubenį ir elektriniu trintuvu viską sutriname iki vientisos masės.

3. Į varškės masę suberiame sausainių gabaliukus ir gerai išmaišome.

4. Masę krečiame į maistine plėvele išklotą kekso formą arba tupperware žiedą, šaukštu gerai paspaudžiame, kad neliktų tarpų ir dedame į šaldytuvą visai nakčiai.

5. Prieš patiekdami galite aplieti tirpintu juoduoju šokoladu arba pašildytu Rududu (kad lengviau būtų galima apipilti - sumaišykite su trupučiu pieno). Skanaus!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: