Saulėgrąžų ir medaus saldainiai
Kategorija: Desertai
Mano vaikai labai mėgsta tokius saldainius iš dviejų ingredientų. Išmėginkite ir Jūs!
1. Pirmiausia saulėgrąžas šiek tiek pakepiname sausoje keptuvėje, kol gražiai pradeda skrusti.
2. Tuomet dedame šaukštą arba du medaus ir išmaišome.
3. Tada sudedame į indą išklotą su kepimo popieriumi.
4. Padedame šaltai, kad sustingtų.
5. Sustingus supjaustome mažesniais gabaliukais ir lepinamės!
Ingredientai
- saulėgrąžų: 200 gramų
- medaus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia saulėgrąžas šiek tiek pakepiname sausoje keptuvėje, kol gražiai pradeda skrusti.
2. Tuomet dedame šaukštą arba du medaus ir išmaišome.
3. Tada sudedame į indą išklotą su kepimo popieriumi.
4. Padedame šaltai, kad sustingtų.
5. Sustingus supjaustome mažesniais gabaliukais ir lepinamės!
Raktažodžiai:
saldainiai, desertai, saulegrazos, medus, saldumynai, saldainiai su medumi, saldainiai su saulėgrąžomis
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Silkė su saulėgrąžomis
MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
Vištų šlaunelės gardžiuoju metodu
Krevetės, kurių neįmanoma pamiršti
Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus
Kūčiukai su aguonomis - patys paprasčiausi!
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
Desertinis varškės pyragas su žele gabaliukais
Grūdėtos varškės apkepas su kriaušėmis
VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
Silkė su pomidorais
švilpikai su padažu
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Bulvių "kišenėlės"
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
KREVEČIŲ UŽKANDIS
Makaronai su vištiena ir baltuoju padažu
Moliūgų plokštainis (be bulvių)
Lašišos sriuba arba thai vaikams
Trapus obuolių pyragas su karamele
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS