WASABI MARINATAS VIŠTIENAI










Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • vištienos blauzdelės: 10 (arba sparneliai ar šlaunelės)
  • Marinatui:
    • aliejus: 2 šaukštų
    • sojos padažas: 2 šaukštų (arba 1 šaukšto sojos padažo ir 1 šaukšto austrių padažo)
    • ryžių actas: 2 šaukštų (arba citrinos sultys)
    • medus: 1 šaukšto (arba rudas cukrus, arba auksaspalvis sirupas)
    • wasabi milteliai: 2 šaukštų (arba pasta)
    • tarkuotas šviežias imbieras: 2 centimetrų (galite keisti česnaku, jeigu nemėgstate imbiero)
    • sezamo sėklos: 2 šaukštų
    • juodgrūdė arba juodojo sezamo sėklos (nėra būtina)
  1. Iš pradžių visus marinatui nurodytus ingredientus gerai sumaišome tarpusavyje. Tada vištieną sudedame, pvz., į maišelį, užpilame marinatu, užrišame bei karts nuo karto “pamasažuodamos”, palaikome mažiausiai porą valandų šaldytuve.
  2. Po to kepimo skardą išklojame su folija, išdėliojame vištienos blauzdeles. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių (po pusvalandžio apverčiame bei palaistome likusiu marinatu). Patiekiame ir skanaujame!
  3. Prie šios vištienos aš labai mėgstu išsikepti auksinių bulvyčių pagal Beatą, viskas idealiai dera kartu.
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно