Kiaušinių, poro ir tuno mišrainė su majonezu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- konservuotas tunas: 150 gramų
- kiaušiniai: 4 (virti)
- majonezas: 2 šaukštų
- porai: 1
- smulkinti krapai: 1 šaukšto
- druska: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių tuną sugnaibome šakutės pagalba iki nedidelių gabalėlių.
2. Kiaušinius susmulkiname nedideliais gabaliukais bei sudedame į dubenį su tunu.
3. Tuomet porą supjaustome pusžiedžiais. Dedame į dubenį.
4. Suberiame susmulkintus krapus, beriame druską ir pipirus bei dedame mėgstamą majonezą. Gerai išmaišome.
5. Galiausiai valgome su mėgiama duona arba trapučiais. Skanaus!
Panašūs receptai

Kitokios tuno salotos - mišrainė su kukurūzais ir paprikomis

Sluoksniuota mišrainė "Mimoza" su tunu

Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)

Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu

Mišrainė su tunu ir makaronais

Silkės mišrainė su žirneliais, kiaušiniais ir porais

Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais

Kukurūzų ir krabų lazdelių mišrainė

Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais

Gardžios tuno salotos

ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"

Soti bulvių mišrainė su grybais