Kiaušinių, poro ir tuno mišrainė su majonezu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- konservuotas tunas: 150 gramų
- kiaušiniai: 4 (virti)
- majonezas: 2 šaukštų
- porai: 1
- smulkinti krapai: 1 šaukšto
- druska: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių tuną sugnaibome šakutės pagalba iki nedidelių gabalėlių.
2. Kiaušinius susmulkiname nedideliais gabaliukais bei sudedame į dubenį su tunu.
3. Tuomet porą supjaustome pusžiedžiais. Dedame į dubenį.
4. Suberiame susmulkintus krapus, beriame druską ir pipirus bei dedame mėgstamą majonezą. Gerai išmaišome.
5. Galiausiai valgome su mėgiama duona arba trapučiais. Skanaus!
Panašūs receptai
Kitokios tuno salotos - mišrainė su kukurūzais ir paprikomis
Sluoksniuota mišrainė "Mimoza" su tunu
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu
Mišrainė su tunu ir makaronais
Silkės mišrainė su žirneliais, kiaušiniais ir porais
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
Kukurūzų ir krabų lazdelių mišrainė
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
Gardžios tuno salotos
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Soti bulvių mišrainė su grybais