Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su majonezu

Kategorija: Salotos, mišrainės


Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su majonezu

Paskelbė:
18 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • rūkyta vištienos krūtinėlė: ~500 gramų
  • besėklės vynuogės: ~300 gramų (mėgstamos spalvos)
  • pakepinti graikiniai riešutai: didelės saujos
  • pekino kopūstas: 0,5 (naudojau tik baltą dalį)
  • mėgstamas majonezas



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais arba šiaudeliais, vynuoges – perpus, o pekino kopūstą kubeliais.

2. Tuomet viską sudedame į dubenį, suberiame riešutus, įdedame mėgstamo majonezo bei viską gerai išmaišome.

3. Patiekiame ir mėgaujamės!a


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: