Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Paskelbė:
11 Geg. 2022
Esu didžiule pačių įvairiausių mišrainių mėgėja. Draugai net stebisi, kiek įvairiausių jų aš išmėginu ir kiek visada eksperimentuoju. Bet man labai skanu ir itin patinka. Ne tik valgyti, bet ir pats jų gamybos procesas. Šį kartą noriu pasidalinti savo labai sėkmingai pavykusia mišraine su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais, pomidorais, agurkais ir fermentiniu sūriu. Mišrainė gaunasi itin skani bei soti. Ją galima skanauti tiek vieną, tiek prie šalto alaus bokalo (nealkoholinio žinoma). 

Iš paminėto kiekio, gausis dvi porcijos, ne itin alkaniems žmonėms. Nors aišku porcijos kaip ir skonis slidus dalykas, jei esate labai išalkę, tai ingredientų kiekius galite ir kiek padidinti. 



Ingredientai



  • duona: 2 riekelių
  • pomidorai: 1
  • agurkai: 1
  • šprotai: 0,5 skardinės
  • konservuoti kukurūzai: poros šaukštų
  • fermentinis sūris: kelių riekelių
  • kiaušiniai: 2 (maži)
  • majonezas su krapais: 2 valgomųjų šaukštų

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia duoną supjaustykite kubeliais ir iškepkite keptuvėje, su įkaitintu aliejumi.
2. Išsivirkite kietai kiaušinius.
3. Išvirtus kiaušinius nulupkite.
4. Tada viską, išskyrus duoną (ji jau kaip ir turėtų būti supjaustyta, po pirmo gaminimo etapo), supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite tarpusavyje.
5. Majonezą ir duoną įmaišykite prieš pat patiekimą, kad duona išliktų traški (kai pastovėjusi suminkštėja, man asmeniškai tampa, ne tokia skani). Skanaukite! ;)
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно