Baklažanų suktinukai su vištiena
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Ingredientai
- baklažanų: 1
- vištienos krūtinėlės filė: trečdalio
- maltų saldžiųjų paprikų
- svogūnų: 1
- česnako: 2 skiltelių
- alyvuogių aliejaus
- Itališkų žolelių prieskonių
- balzamiko acto
- druskos
- juodųjų pipirų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia baklažaną supjaustykite pailgomis juostelėmis.
2. Likusius nepanaudotus kraštelius susmulkinkite kartu su svogūnu.
3. Pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių.
4. Per tą laiką, kol kepa, paruoškite marinatą - 4 šaukštus aliejaus suplakite su šaukštu balzamiko acto (galite dar ir vandens šlakelį įpilti), dėkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių ir įspauskite skiltelę česnako.
5. Į pasiruoštą marinatą sudėkite keptas baklažanų juosteles.
6. Vištieną supjaustykite smulkiai ir apkepinkite su paprikomis bei druska, pipirais.
7. Kai jau apkepa, sudėkite baklažanų likučius su svogūnu, įspauskite vieną skiltelę česnako.
8. Įdarą dėkite po šaukštelį į pasimarinavusius baklažanus, susukite ir patiekite. Skanaukite!
Panašūs receptai











