Karšto vyno receptas - Tobulas karštas vynas
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai

Ingredientai
- sausas raudonas vynas: 1 butelio (700 mililitrų)
- prieskoniai karštam vynui: 1 pakelio
- apelsinai: 2
- citrinos: 1 nedidelės
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų (arba medus)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vyną supilame į puodą.
2. Tada įberiame visus prieskonius iš maišelio.
3. Tada išspaudžiame sultis iš citrinos.
4. Įdedame pjaustytus apelsinų gabaliukus.
5. Įdedame cukrų.
6. Vyną kaitiname ant ugnies nepamiršdami kartas nuo karto permaišyti, kol nedingsta balta puta, kuri atsiranda nuo prieskonių.
7. Po to nuimame nuo kaitros ir palaikome maždaug 15-20 minučių po dangčiu. Lepinamės!
8. Pastebėjimas: YouTube radau panašų gerą receptą (anglų kalba), kuris patiko man ir mano vyrui. Jei ir Jums būtų įdomu, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Panašūs receptai

Karšto vyno receptas

Gluhwein - Glintveinas (karštas vynas)

Naminis obuolių vynas

Putojančio vyno kokteilis "Vasara"

Naminis auksaspalvis pienių vynas

Naminis apelsinų likeris

Putojančio vyno kokteilis Nr.1

Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"

Vaisinis šampano kokteilis

Bellini - vyno/šampano alkoholinis kokteilis

Vasariškas vyno kokteilis "Romantiškas vakaras"

Kokteilis Mimoza - Mimosa