Kokteilis Mimoza - Mimosa
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai
Skanusis mimoza kokteilis - šampanas su apelsinų sultimis. Man šios proporcijos pačios tobuliausios. Išmėginkite ir Jūs!
1. Pirmiausia šampaną ir apelsinų sultis gerai atšaldome.
2. Po to į 8 aukštas šampano taures įpilame maždaug ketvirtadalį stiklinės apelsinų sulčių.
3. Tada ant sulčių supilame šampaną.
4. Paskui į kiekvieną taurę įpilame vieną šaukštą apelsinų likerio.
5. Jeigu norisi, taures papuošiame apelsino skiltele. Bet tai nėra būtina. Lepinamės!
Ingredientai
- šampanas: 750 mililitrų
- šviežiai išspaustos apelsinų sultys: 1 stiklinių
- apelsinų likeris: 0,5 stiklinės (naudoju Grand Marnier)
- apelsino skiltelės: papuošimui (nėra būtina)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia šampaną ir apelsinų sultis gerai atšaldome.
2. Po to į 8 aukštas šampano taures įpilame maždaug ketvirtadalį stiklinės apelsinų sulčių.
3. Tada ant sulčių supilame šampaną.
4. Paskui į kiekvieną taurę įpilame vieną šaukštą apelsinų likerio.
5. Jeigu norisi, taures papuošiame apelsino skiltele. Bet tai nėra būtina. Lepinamės!
Raktažodžiai:
kokteilis, mimoza, mimosa, alkoholis, alkoholinis kokteilis, sampanas, apelsinai, apelsinu sultys, apelsinu likeris
Vaisinis šampano kokteilis
BRAŠKIŲ, BANANŲ IR APELSINŲ SULČIŲ KOKTEILIS
Aviečių likeris
Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
Kokteilis "Cosmopolitan"
ARBŪZŲ KOKTEILIS
Degtinės kokteilis "Clementine"
Obuolių kokteilis
Mai tai - alkoholinis kokteilis su romu
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU APELSINŲ PADAŽU
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu
Tekilos saulėlydis
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
MĖLYNA MARGARITA
Apelsinų ir migdolų pyragas
Lašišų vėrinukai, kepti ant grotelių
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"
WOO-WOO
ON THE BEACH Kokteilis
Lietiniai blynai su apelsinų uogienė
Trinta morkų sriuba
CITRININIS KOKTEILIS