Karšto vyno receptas

Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai


Karšto vyno receptas

Paskelbė:
30 Geg. 2022
Šį kartą labai noriu su Jumis visais pasidalinti pačio paprasčiausio,  bet pačio tobuliausio karšto vyno receptu. Kokia gi žiema be karšto vyno? Aš labai mėgstu šį gėrimą ir žiemos metu lepinuosi juo bent vieną kartą savaitėje. Aš pati įprastai užsisakau puodelį karšto vyno kavinėse, restoranuose arba lauke prie eglutės, bet jį galite gana lengvai pasigaminti ir savo virtuvėje. Yra 2 variantai recepto: su vandeniu ir be vandens. Šį kartą aš noriu pasidalinti karšto vyno receptu be vandens. 



Ingredientai



  • sausas raudonas vynas: 1 butelio (700 mililitrų)
  • prieskoniai karštam vynui: 1 pakelio
  • apelsinai: 2
  • citrinos: 1 nedidelės
  • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų (arba medus)

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia vyną supilame į puodą.
2. Tada įberiame visus prieskonius iš maišelio.
3. Tada išspaudžiame sultis iš citrinos.
4. Įdedame pjaustytus apelsinų gabaliukus.
5. Įdedame cukrų.
6. Vyną kaitiname ant ugnies nepamiršdami kartas nuo karto permaišyti, kol nedingsta balta puta, kuri atsiranda nuo prieskonių.
7. Po to nuimame nuo kaitros ir palaikome maždaug 15-20 minučių po dangčiu. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: