Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Kategorija: Varškės patiekalai


Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Paskelbė:

Šie minkšti ir purūs varškėčiai yra puikus pasirinkimas, kai norisi greitai ir skaniai užkąsti. Jų tekstūra yra minkšta, o skonis primena bandeles su varške – tiesiog tobulas derinys! Šis paprastas receptas nesukels jokių rūpesčių, tačiau rezultatas tikrai nustebins visus šeimos narius.


Kodėl šie varškėčiai naudingi sveikatai?

  • Varškė – yra puikus baltymų šaltinis, kuris padeda stiprinti raumenis, kaulus ir dantis. Tai maistingas ir lengvai virškinamas produktas, ypač tinkantis norintiems pagerinti virškinimo sistemą.

  • Kiaušiniai – taip pat prisideda prie raumenų ir audinių atsinaujinimo. Jie taip pat yra svarbus vitaminų ir mineralų šaltinis, ypač vitamino D ir B12.

  • Miltai – pagrindinis energijos šaltinis, kuris padeda palaikyti nuolatinį energijos tiekimą visą dieną.


Ingredientai

  • varškė: 2 pakelių po 180 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • miltai: 4 valgomųjų šaukštų
  • cukrus: 2-3 valgomųjų šaukštų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • aliejus (kepimui)


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia varškę išmaišome su visais kitais nurodytais ingredientais (išskyrus aliejų).

2. Tuomet padarome apvalios formos varškėčius.

3. Apkepame juos keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.

4. Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!