RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškė: 600 gramų
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 3 nubrauktų valgomųjų šaukštų
- miltai: 3 valgomųjų šaukštų su kaupeliu
- druska: žiupsnelio
- miltai (apvoliojimui)
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių varškę pertrinkite per sietelį, dėkite į dubenį, į varškę berkite cukrų, druską, muškite kiaušinius bei gerai ištrinkite. Po to dėkite miltus, išmaišykite.
- Drėgnomis rankomis darykite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus, pavoliokite miltuose bei lengvai spustelėkite, bet tik nesuplokite plonai.
- Tada šitaip paruoštus varškėčius kepkite nedideliame kiekyje aliejaus, pamažinusios ugnį. Iškeptus dėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų nereikalingą aliejaus perteklių. Patiekite dar karštus arba gerokai šiltus, nes tokie jie patys gardžiausi. Skanaus!
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
Kiaušinius dažome natūraliai
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Kepti varškėčiai
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Klasikinis medaus tortas
Sūrio spurgos su jalapenu
Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
AVINŽIRNIŲ MALTINUKAI - PATIKS NE TIK VEGETARAMS!
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Kepenėlių salotos su daržovėmis