Soti bulvių mišrainė su marinuotais pievagrybiais ir kepta duona
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- bulvės (išvirtos su lupena)
- marinuoti pievagrybiai (arba kitokie grybai)
- duona
- svogūnų laiškai
- mėgstamas majonezas
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves bei pievagrybius supjaustykite kubeliais.
2. Duoną taipogi supjaustykite kubeliais bei pakepkite keptuvėje.
3. Tuomet viską sumaišykite, įpjaustykite svogūnų laiškų, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, įdėkite majonezo.
4. Viską gerai išmaišykite.
5. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Soti bulvių mišrainė su grybais
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu
Krabų lazdelių mišrainė su kepta duona, porais, pomidorais ir majonezu
Krabų lazdelių mišrainė su kepta duona, porais, pomidorais ir majonezu
Vokiška bulvių mišrainė su silke
Dieviškai skani krabų mišrainė su paprika ir žalumynais
mišrainė - salotos su pievagrybiais ir kumpiu
Salotos su konservuotais pievagrybiais
Daržovių mišrainė su majonezu