Soti bulvių mišrainė su marinuotais pievagrybiais ir kepta duona
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- bulvės (išvirtos su lupena)
- marinuoti pievagrybiai (arba kitokie grybai)
- duona
- svogūnų laiškai
- mėgstamas majonezas
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves bei pievagrybius supjaustykite kubeliais.
2. Duoną taipogi supjaustykite kubeliais bei pakepkite keptuvėje.
3. Tuomet viską sumaišykite, įpjaustykite svogūnų laiškų, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, įdėkite majonezo.
4. Viską gerai išmaišykite.
5. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Soti bulvių mišrainė su grybais

POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)

Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais

Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Krabų lazdelių mišrainė su kepta duona, porais, pomidorais ir majonezu

Krabų lazdelių mišrainė su kepta duona, porais, pomidorais ir majonezu

Vokiška bulvių mišrainė su silke

Dieviškai skani krabų mišrainė su paprika ir žalumynais

mišrainė - salotos su pievagrybiais ir kumpiu

Salotos su konservuotais pievagrybiais

Daržovių mišrainė su majonezu