Morkų salotos (mišrainė) su kepta duona, česnaku ir majonezu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- morkos: 4
- tamsi duona: 4 riekių
- česnakas: 2 skiltelių
- kiaušiniai: 2
- mėgstamas majonezas
- šviežiai malti juodieji pipirai
- druska: šiek tiek
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
2. Kiaušinius kietai išvirkite.
3. Išvirtus kiaušinius nulupkite.
4. Kiaušinius sutarkuojame ta pačia tarka kaip ir morkas.
5. Tada duonelę supjaustykite kubeliais bei apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, pagardinkite druska.
6. Tuomet į morkas bei kiaušinius įspauskite arba smulkiai supjaustykite česnaką. Sumaišykite su mėgstamu majonezu bei pagardiname pipirais.
7. Duoną sumaišykite su morkomis tik prieš pat patiekdamos į stalą, nes kitaip ši suminkštės ir taps neskani. Skanaus!
Panašūs receptai

Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Mišrainė "Olivje"

Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Mišrainė su silke, kiaušiniais ir morkomis

Burokėlių mišrainė su majonezu

Čeremša - meškinių česnakų ir kiaušinių salotos

Morkų mišrainė su riešutais

Krabų lazdelių mišrainė su kiaušiniais, kukurūzais, sūriu

Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais

Morkų ir vištienos mišrainė

Sluoksniuota kumpio, morkų, kukurūzų ir porų mišrainė su kepta duona

Gardžios tuno salotos