Morkų salotos (mišrainė) su kepta duona, česnaku ir majonezu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- morkos: 4
- tamsi duona: 4 riekių
- česnakas: 2 skiltelių
- kiaušiniai: 2
- mėgstamas majonezas
- šviežiai malti juodieji pipirai
- druska: šiek tiek
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
2. Kiaušinius kietai išvirkite.
3. Išvirtus kiaušinius nulupkite.
4. Kiaušinius sutarkuojame ta pačia tarka kaip ir morkas.
5. Tada duonelę supjaustykite kubeliais bei apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, pagardinkite druska.
6. Tuomet į morkas bei kiaušinius įspauskite arba smulkiai supjaustykite česnaką. Sumaišykite su mėgstamu majonezu bei pagardiname pipirais.
7. Duoną sumaišykite su morkomis tik prieš pat patiekdamos į stalą, nes kitaip ši suminkštės ir taps neskani. Skanaus!
Panašūs receptai
Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu
Mišrainė "Olivje"
Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu
Mišrainė su silke, kiaušiniais ir morkomis
Burokėlių mišrainė su majonezu
Čeremša - meškinių česnakų ir kiaušinių salotos
Morkų mišrainė su riešutais
Krabų lazdelių mišrainė su kiaušiniais, kukurūzais, sūriu
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
Morkų ir vištienos mišrainė
Sluoksniuota kumpio, morkų, kukurūzų ir porų mišrainė su kepta duona
Gardžios tuno salotos