Senovinė pupelių mišrainė su kepta juoda duona, sūriu, česnaku ir majonezu

Kategorija: Salotos, mišrainės


Senovinė pupelių mišrainė su kepta juoda duona, sūriu, česnaku ir majonezu

Paskelbė:
20 Vasario 2024

Ingredientai


  • pupelių: 1 stiklinės
  • juodos duonos: 0,5 kepaliuko (~250 gramų)
  • sūrio: 200 gramų
  • česnako: 3 skiltelių
  • mėgstamo majonezo: 3 valgomųjų šaukštų
  • aliejus (kepimui)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia pupeles iš vakaro užmerkiame.

2. Išbrinkusias išverdame sūdytame vandenyje.

3. Per tą laiką, kol verda pupelės, duoną supjaustome nedideliais kubeliais bei pakepiname aliejuje.

4. Tuomet česnaką susmulkiname, sūrį supjaustome nedideliais kubeliais bei viską išmaišome su mėgstamu majonezu.

5. Patiekiame ir skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: