Pupelių mišrainė su kepta duona ir fermentiniu sūriu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- juoda duona: 200 gramų
- fermentinis sūris: 200 gramų
- pupelės: 150 gramų
- mėgstamas majonezas
- obuoliai: pagal skonį (nėra būtina)
- mėgstami prieskoniai
- aliejus (duonos kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pupeles pamerkiame per naktį šaltame vandenyje.
2. Po to išverdame pasūdytame vandenyje.
3. Tuomet juodą duoną supjaustome kubeliais bei pakepiname aliejuje.
4. Sūrį taip pat supjaustome kubeliais.
5. Jeigu dėsite obuolio, jį taip pat supjaustome nedideliais kubeliais.
6. Viską sumaišome su mėgstamais prieskoniais ir majonezu.
7. Patiekiame ir mėgaujamės!
Panašūs receptai

Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais

Senovinė pupelių mišrainė su kepta juoda duona, sūriu, česnaku ir majonezu

Soti mišrainė su vištiena

DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ

Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Skaniausia mišrainė su pupelėmis, krabų lazdelėmis ir kiaušiniais

Greita vištienos krūtinėlės mišrainė su agurkais, kiaušiniais, kumpiu ir sūriu

Silkės mišrainė su žirneliais, kiaušiniais ir porais

Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais

Daržovių mišrainė su majonezu

Neglamūriška mišrainė (su rūkyta vištiena)

KRABŲ LAZDELIŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ) SU POMIDORU