Pupelių mišrainė su kepta duona ir fermentiniu sūriu
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- juoda duona: 200 gramų
- fermentinis sūris: 200 gramų
- pupelės: 150 gramų
- mėgstamas majonezas
- obuoliai: pagal skonį (nėra būtina)
- mėgstami prieskoniai
- aliejus (duonos kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pupeles pamerkiame per naktį šaltame vandenyje.
2. Po to išverdame pasūdytame vandenyje.
3. Tuomet juodą duoną supjaustome kubeliais bei pakepiname aliejuje.
4. Sūrį taip pat supjaustome kubeliais.
5. Jeigu dėsite obuolio, jį taip pat supjaustome nedideliais kubeliais.
6. Viską sumaišome su mėgstamais prieskoniais ir majonezu.
7. Patiekiame ir mėgaujamės!
Panašūs receptai
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
Senovinė pupelių mišrainė su kepta juoda duona, sūriu, česnaku ir majonezu
Soti mišrainė su vištiena
DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ
Mišrainė su šprotais, kepta duona, konservuotais kukurūzais ir sūriu
Skaniausia mišrainė su pupelėmis, krabų lazdelėmis ir kiaušiniais
Greita vištienos krūtinėlės mišrainė su agurkais, kiaušiniais, kumpiu ir sūriu
Silkės mišrainė su žirneliais, kiaušiniais ir porais
Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais
Daržovių mišrainė su majonezu
Neglamūriška mišrainė (su rūkyta vištiena)
KRABŲ LAZDELIŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ) SU POMIDORU