Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Kategorija: Salotos, mišrainės


Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Paskelbė:
03 Vasario 2020
Ryžių mišrainei reikės:
  • 100 g ryžių
  • 100 g džiovintų apvirtų grybų
  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
  • pusės raudonos saldžiosios paprikos
  • pusės geltonos saldžiosios paprikos
  • 2 pomidorų
  • krapų
Užpilui:
  • 4 šaukštai aliejaus
  • 3 šaukšteliai acto
  • druskos
  • maltų pipirų
  1. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje. Paprikas ir pomidorus nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Alyvuoges susmulkiname į tris dalis. Grybus susmulkiname ir sumaišome su daržovėmis bei ryžiais.
  2. Užpilui aliejų suplakame su actu, piprais ir druska. Užpilame jį ant salotų ir viską gerai išmaišome. Salotas papuošiame smulkintais krapais.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: