Punšas „Egzotika“
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į punšo dubenį ar ąsotį sudėkite smulkintus baziliko lapus, vynuoges, ledukus. Po to supilkite sultis, degtinę ir putojantį vyną. Salute!
1 litras Alitos putojančio vyno 200 gramų vynuogių, žaliųjų 10 baziliko lapų 100 gramų degtinės 80 gramų greipfrutų sulčių 60 gramų citrinos sulčių Ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į punšo dubenį ar ąsotį sudėkite smulkintus baziliko lapus, vynuoges, ledukus. Po to supilkite sultis, degtinę ir putojantį vyną. Salute!
Kokteilis "Elderflower"
Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"
Putojančio vyno kokteilis Nr.1
Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
Alkoholinis kokteilis "Blood orange"
Vaisinis šampano kokteilis
Salotos „Juodasis deimantas“
Aviečių ir braškių šerbetas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Romo ir tekilos kokteilis "Akapulko"
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
Degtinės kokteilis "Clementine"
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Grybų marinatas
Skanusis Editos marinatas daržovėms
SALOTOS SU FETA SŪRIU
POMIDORŲ, FETOS SŪRIO IR BAZILIKO UŽKANDIS
Padažas prie kugelio
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas