Skanu, greita ir pigu! Bulvių kotletai, galima daryti su įdaru ir be
Kategorija: Bulvių patiekalai
Įdarui galima naudoti faršą arba kopūstus. Labai mėgstu šiuos bulvių kotletus, jie beprotiškai skanūs ir greitai pagaminami.
Ingredientai:
– bulvės – 1 kg.
– druska – 1 arbatinis šaukštelis
– sviestas – 40 g.
– kvietiniai miltai – 35 g.
– kiaušiniai – 2 vnt.
– aliejus – 30 g.
Paruošimas:
Bulves reikia nulupti ir išvirti pasūdytame vandenyje kol taps minkštos. Kai jos bus gatavos, vandenį reikia nupilti ir įdėti gerą gabalą sviesto. Kol bulvės neataušo, sutrinkite jas su sviestu kad išeitų masė be gumulėlių. Dabar čia reikia dėti kiaušinius, apie pusantro valgomojo šaukšto miltų ir gerai išmaišyti iki vienalytės masės.
Iš gautos tešlos lipdome kotletukus (arba apvalius kukulius) ir dedame į karštą keptuvę su aliejumi. Kotletus reikia kepti ant vidutinės ugnies, kol jie įgaus gelsvą atspalvį. Tuo momentu reikia juos apversti ir išgauti tokią pat spalvą iš kitos pusės. Po to patiekalą galima laikyti paruoštu. Patiekite kotletus su grietine, grybų padažu, daržovių salotomis arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalo.
Ingredientai:
– bulvės – 1 kg.
– druska – 1 arbatinis šaukštelis
– sviestas – 40 g.
– kvietiniai miltai – 35 g.
– kiaušiniai – 2 vnt.
– aliejus – 30 g.
Paruošimas:
Bulves reikia nulupti ir išvirti pasūdytame vandenyje kol taps minkštos. Kai jos bus gatavos, vandenį reikia nupilti ir įdėti gerą gabalą sviesto. Kol bulvės neataušo, sutrinkite jas su sviestu kad išeitų masė be gumulėlių. Dabar čia reikia dėti kiaušinius, apie pusantro valgomojo šaukšto miltų ir gerai išmaišyti iki vienalytės masės.
Iš gautos tešlos lipdome kotletukus (arba apvalius kukulius) ir dedame į karštą keptuvę su aliejumi. Kotletus reikia kepti ant vidutinės ugnies, kol jie įgaus gelsvą atspalvį. Tuo momentu reikia juos apversti ir išgauti tokią pat spalvą iš kitos pusės. Po to patiekalą galima laikyti paruoštu. Patiekite kotletus su grietine, grybų padažu, daržovių salotomis arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalo.
Kiaušinius dažome natūraliai
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Vištienos ir cukinijų apkepas
Super purūs vištienos kotletai!
Skaniausias faršo užkandis
Raudonojo aksomo tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Šniceliai su balta duona ir padažu
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
Neįtikėtinai skanūs kotletai ir nei gramo mėsos