Tikras atradimas – Mielinė tešla per 10 minučių! Jums pavyks!
Kategorija: ---
Paruošimui tereikia 15 min. Laikyti šaldytuve galima 2-3 paras. Tešla greitai nerūgsta. Galima užšaldyti.
Aš iš šitos tešlos gaminu skaniausius pyragėlius, beliašus, bandeles, pyragus su įvairiais įdarais, picą…
Ingredientai:
Įberiu į dubenį 4 stiklines miltų ir mieles. Po to palaipsniui pilu šiltą pieną, įdedu cukrų, druską, saulėgrąžų aliejų. Visus ingredientus sumaišau.
Po to palaipsniui supilu dar stiklinę miltų. Tešlą dedu į celofaninį maišelį ir dedu į šaldytuvą.
Gaminti galima jau po 2 valandų. Tačiau jei tešla gulės šaldytuve ilgiau – jai nieko nenutiks. Aš dažnai darau tokią tešlą nakčiai. Ir gaminu ką nors skanaus kitą dieną.
Aš iš šitos tešlos gaminu skaniausius pyragėlius, beliašus, bandeles, pyragus su įvairiais įdarais, picą…
Ingredientai:
- pienas – 500 ml;
- kvietiniai miltai – 5 stiklinės;
- cukrus – 2 valg.šaukštai;
- druska – 0,5 arbatinio šaukštelio;
- saulėgrąžų aliejus – 2 valg.šaukštai;
- mielės (sausos, mažas pakelis) – 11 g.
Įberiu į dubenį 4 stiklines miltų ir mieles. Po to palaipsniui pilu šiltą pieną, įdedu cukrų, druską, saulėgrąžų aliejų. Visus ingredientus sumaišau.
Po to palaipsniui supilu dar stiklinę miltų. Tešlą dedu į celofaninį maišelį ir dedu į šaldytuvą.
Gaminti galima jau po 2 valandų. Tačiau jei tešla gulės šaldytuve ilgiau – jai nieko nenutiks. Aš dažnai darau tokią tešlą nakčiai. Ir gaminu ką nors skanaus kitą dieną.
Kiaušinius dažome natūraliai
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Šventėms – tortas „Snickers“
Greitas Obuolių pyragas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
Sultingi skanūs beliašai!
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Pica su faršu
Mielinės spurgos su džemu
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Labai skanios spurgos
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!
Klasikinis medaus tortas
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Kepti pievagrybiai