Krapų padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai:
krapai – 2 stiklinės
citrina – 1 vnt
druska – 1 arbatinis šaukštelis
česnakas – 10 skiltelių
alyvuogių aliejus – 100 ml
cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio
Paruošimas:
1. Nuplaukite krapus, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sutrinkite blenderiu kartu su nuluptomis česnako skiltelėmis.
2. Citriną nuplaukite šiltu vandeniu, sausai nušluostykite rankšluosčiu ir sutarkuokite žievelę, stengdamiesi neužkabinti balto sluoksnio. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir dėkite kartu su žievele prie krapų.
3. Dėkite druską, cukrų ir alyvuogių aliejų. Susmulkinkite blenderiu iki vienalytės masės, sudėkite padažą iš krapų į sterilizuotą stiklainį.
krapai – 2 stiklinės
citrina – 1 vnt
druska – 1 arbatinis šaukštelis
česnakas – 10 skiltelių
alyvuogių aliejus – 100 ml
cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio
Paruošimas:
1. Nuplaukite krapus, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sutrinkite blenderiu kartu su nuluptomis česnako skiltelėmis.
2. Citriną nuplaukite šiltu vandeniu, sausai nušluostykite rankšluosčiu ir sutarkuokite žievelę, stengdamiesi neužkabinti balto sluoksnio. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir dėkite kartu su žievele prie krapų.
3. Dėkite druską, cukrų ir alyvuogių aliejų. Susmulkinkite blenderiu iki vienalytės masės, sudėkite padažą iš krapų į sterilizuotą stiklainį.
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
DVISLUOKSNIS BRAŠKIŲ IR MANGŲ KOKTEILIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Traškūs bavariški agurkai žiemai
Lietiniai su avokadais
Stulbinantis majonezas
Kiaulienos aštrus marinatas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Trumpai rauginti pomidorai su česnaku
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Skaniausias faršo užkandis
Baklažanų kepsneliai su sūrio padažu
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
Skanu, greita ir pigu! Bulvių kotletai, galima daryti su įdaru ir be
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Kepta višta „Citrina“
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Šniceliai su balta duona ir padažu
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Bazilikų padažas