Krapų padažas
Paskelbė:
11 Lapkričio 2019
Ingredientai:

krapai – 2 stiklinės
citrina – 1 vnt
druska – 1 arbatinis šaukštelis
česnakas – 10 skiltelių
alyvuogių aliejus – 100 ml
cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio

Paruošimas:

1. Nuplaukite krapus, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sutrinkite blenderiu kartu su nuluptomis česnako skiltelėmis.
2. Citriną nuplaukite šiltu vandeniu, sausai nušluostykite rankšluosčiu ir sutarkuokite žievelę, stengdamiesi neužkabinti balto sluoksnio. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir dėkite kartu su žievele prie krapų.
3. Dėkite druską, cukrų ir alyvuogių aliejų. Susmulkinkite blenderiu iki vienalytės masės, sudėkite padažą iš krapų į sterilizuotą stiklainį.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно