Krapų padažas
Ingredientai:
krapai – 2 stiklinės
citrina – 1 vnt
druska – 1 arbatinis šaukštelis
česnakas – 10 skiltelių
alyvuogių aliejus – 100 ml
cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio
Paruošimas:
1. Nuplaukite krapus, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sutrinkite blenderiu kartu su nuluptomis česnako skiltelėmis.
2. Citriną nuplaukite šiltu vandeniu, sausai nušluostykite rankšluosčiu ir sutarkuokite žievelę, stengdamiesi neužkabinti balto sluoksnio. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir dėkite kartu su žievele prie krapų.
3. Dėkite druską, cukrų ir alyvuogių aliejų. Susmulkinkite blenderiu iki vienalytės masės, sudėkite padažą iš krapų į sterilizuotą stiklainį.
krapai – 2 stiklinės
citrina – 1 vnt
druska – 1 arbatinis šaukštelis
česnakas – 10 skiltelių
alyvuogių aliejus – 100 ml
cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio
Paruošimas:
1. Nuplaukite krapus, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sutrinkite blenderiu kartu su nuluptomis česnako skiltelėmis.
2. Citriną nuplaukite šiltu vandeniu, sausai nušluostykite rankšluosčiu ir sutarkuokite žievelę, stengdamiesi neužkabinti balto sluoksnio. Perpjaukite citriną per pusę, išspauskite sultis ir dėkite kartu su žievele prie krapų.
3. Dėkite druską, cukrų ir alyvuogių aliejų. Susmulkinkite blenderiu iki vienalytės masės, sudėkite padažą iš krapų į sterilizuotą stiklainį.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai

salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Šniceliai su balta duona ir padažu

Skanusis močiutės obuolių pyragas

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Purus cukinijų ir ryžių apkepas

Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).

Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja

Skanu, greita ir pigu! Bulvių kotletai, galima daryti su įdaru ir be

Skumbrė stiklainyje orkaitėje

Traškūs bavariški agurkai žiemai

Trumpai rauginti pomidorai su česnaku

Stulbinantis majonezas

Skaniausias faršo užkandis

Lietiniai su avokadais

Kepta višta „Citrina“

Bazilikų padažas

DVISLUOKSNIS BRAŠKIŲ IR MANGŲ KOKTEILIS

Kiaulienos aštrus marinatas

ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"

KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Baklažanų kepsneliai su sūrio padažu