Sviesto ir grietinės padažas

Ingredientai:
- druska: penktadalio arbatinio šaukštelio
- 30% riebumo grietinė: 3 šaukštų
- česnakas: 1 skiltelės (nėra būtina)
- sviestas: 4 šaukštų
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia sviestą išlydykite ir į jį sudėkite grietinę ri įberiame druskos.
- Kaitinkite ant mažos ugnies iki virimo temperatūros.
- Jeigu naudosite česnaką, tai jį susmulkintą dėkite tik pradėjus lydyti sviestą. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
Raktažodžiai:
sviestas sviesto padazas padazas padazai maisto padazai kaip gaminti padaza skanus padazas prie skanus padazas sviesto ir grietines padazas
O čia labai skanu! :)

Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis

Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys

Česnakinės krevetės

Purūs ir minkšti žemaičių blynai

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Šniceliai su balta duona ir padažu

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Klasikinis medaus tortas

PIEVAGRYBIŲ KIŠAS

LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS

KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS

KALAKUTIENOS ARBA VIŠTIENOS "PASTRAMA"

Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis

AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)

LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA

TUNO SALOTOS SU SKREBUČIAIS

ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA

VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS

VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS

VANILINIAI LEDAI

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Patys skaniausi žemaičių blynai