Lašiša karšto oro gruzdintuvėje
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- Lašišos filė gabaliukai: 3 vnt.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
- Kiti prieskoniai: pagal poreikį
Recepto paruošimas
1. Lašišos filė pabarstyti prieskoniais.
2. Papurkšti aliejumi ir išdėlioti karšto oro gruzdintuvėje vienu sluoksniu.
3. Kepti 180 C temperatūroje 10 min.
4. Patiekti su mėgstamais garnyrais.
Silkė su keptomis daržovėmis
Grikių dubenėlis su lašiša
Česnakiniai lašišos iešmeliai kepti orkaitėje
FOLIJOJE KEPTA LAŠIŠA SU CITRINA IR ROZMARINAIS
Indiškai kepta lašiša
Teriyaki lašišos dubenėlis
Lašiša užkepta orkaitėje su špinatais
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Česnakiniai lašišos iešmeliai
Lašišos vėrinukai, kuriems neįmanoma atsispirti
Grietinėlėje troškinta žuvis - tilapija
Lašiša su ypatingu pagardu
Greitas lašišos filė kepsnys orkaitėje su kreminiu sūreliu
Traškūs bulvių kepsneliai su lašiša
LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS
Užtepėlė su lašiša
Toskanietiška lašiša grietinėlės padaže su saulėje džiovintais pomidorais
Lašiša kepta ant grotelių
Lašiša kepta folijoje (orkaitėje) su ryžiais
Kepti ryžiai su daržovėmis ir lašiša
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Kepta upėtakio filė su citrininiu padažu
Sushi tortas su lašiša, agurku ir avokadais
Šviežia laukinė lašiša paruošta žemoje temperatūroje su garintomis daržovėmis ir citrina