Mišrainė / Salotos "Katerina"
Kategorija: Salotos, mišrainės
- marinuoti agurkai: 2-3
- konservuoti kukurūzai: 1 skardinės
- raudonosios paprikos: 1-2 (priklausomai nuo dydžio)
- konservuoti pievagrybiai: 1 skardinės
- svogūnai: 1 (vid. dydžio)
- mėgstamas majonezas
- sviestas: šiek tiek (kepimui)
- Iš pradžių svogūną supjaustome mažais kubeliais.
- Pakepiname nedideliame kiekyje sviesto iki gražios auksinės spalvos.
- Tuomet sudedame pievagrybius ir pakepiname kartu dar maždaug 5 minutes.
- Atvėsiname ir sumaišome su smulkiai supjaustytomis paprikomis bei agurkais, sudedame kukurūzus.
- Prieš patiekdamos pagardiname mėgstamu majonezu. Jeigu reikia įberiame druskos (man nereikėjo, visiškai užteko nuo marinuotų agurkų).
Kiaušinius dažome natūraliai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Aštri menkių mišrainė su krienais
mišrainė - salotos su pievagrybiais ir kumpiu
DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Rūkyto kumpio suktinukai
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Kesadilijos su žaliosiomis paprikomis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
"ŠPROTAI PATALUOSE"