GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI

Kategorija: Naudingi patarimai


GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI

Paskelbė:
13 Lapkričio 2019
Visi galvoja, kad paruošti bulvių košę yra labai lengva. Na, tikriausiai taip ir yra - virtas bulves sutrinkite su druska, pienu ir tiek. Bet, jeigu norisi, išties gardžios bulvių košės, reikia žinoti kelias nuostabias gudrybes, kurios košę pavers nuostabia. Skaitom !

  1. Niekada košės netriname elektriniu maisto trintuvu. Kitaip košė taps tąsi bei gliti, o skonis pakitęs. Jeigu norisi košės be gumulėlių, sutriname įprastu grūstuvu bei pertriname per sietelį.
  2. Jeigu laikotės dietos ir skaičiuojate kalorijas, bet itin mėgstate bulvių košę, bulves maišome su kitomis daržovėmis. Tam labai labai tinka virti žiediniai kopūstai, morkos arba brokoliai.
  3. Bulves nulupame, gerai nuplauname ir verdame šiek tiek pasūdytame piene. Bulvėms išvirus sutriname su tuo pačiu pienu.
  4. Gardiname ne tik druska, labai tinka, daržovių sultinio milteliai, sutarkuoti muskato riešutai, pipirai, taip pat skanu smulkiai supjaustyti laiškiniai česnakai, svogūnai, šviežios kalendros ir/ar mairūnai.
  5. Bulves košei galima ne tik virti, bet ir iškepti su lupenomis orkaitėje. Nulupame ir sutriname su sviestu (jo reiktų nepagailėti). Jeigu norisi, kad košė nebūtų tokia riebi, triname su grietinėle.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: