Alkoholinis kokteilis: arbūzinė sangrija su baltu vynu ir degtine
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai
Mūsų puslapyje alkoholinių kokteilių yra visai nedaug. Nealkoholinių kokteilių galima rasti ir daugiau.:)
Šį kartą pabandysime pataisyti padėtį ir pasidalinti itin skaniu kokteiliuku tinkamų tik suaugusiems (N-20). :)
Ingredientai
- besėklis arbūzas: 1,5 kilogramo
- baltas vynas: 750 mililitrų
- degtinė: 250 mililitrų
- laimo vaisiai: 1
- avietės: kelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sutrinkite arbūzą.
2. Tuomet išspauskite sultis ir sumaišykite su vynu, degtine bei laimo sultimis.
3. Tada dėkite nuplautas avietes.
4. Padėkite ąsotį su gėrimu į šaldytuvą kelioms valandoms.
5. Patiekite atšaldytą ir lepinkitės!
Raktažodžiai:
arbūzas, sangrija, baltas vynas, vynas, degtinė, laimo sultys, sultys, alkoholis, kokteiliai, avietės
Alkoholinis kokteilis "Niekšas"
ON THE BEACH Kokteilis
Vaisinis šampano kokteilis
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
Baltame Vyne Virti Moliuskai
WOO-WOO
Alkoholinis kokteilis "Aleksandras"
Punšas „Egzotika“
Gaivios salotos su kepta lašiša
Perpjaukite 1 citriną į 4 dalis, pabarstykite druska ir padėkite virtuvėje
Vištienos lazdelės su padažu
Degtinės kokteilis "Clementine"
LEDŲ KOKTEILIS "BANANINIS ROJUS"
Tirštas bananų kokteilis
Kokteilis "Elderflower"
Vietoje silkės Kūčioms: Lašišos sluoksniuotis su burokėliais
Minkštutėlis vos per pusvalandį pamarinuotas šašlykas
Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės
Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
Vasariškas vyno kokteilis "Romantiškas vakaras"
Pina Colada kokteilis
Krevetės, kurių neįmanoma pamiršti
Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai
Krepšeliai su lašiša