Jūros brizas
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai

Ingredientai
- 50 ml degtinės,
- lygiomis dalimis spanguolių ir greipfrutų sulčių (man pavyzdžiui, labiau patinka daugiau spanguolių sulčių),
- apelsino griežinėlis.
Recepto paruošimas
1. Šis kokteilis išties tokio gero skonio, kad dar niekas nėra skundęsis. Saldus spanguolių sulčių skonis puikiai dera su aitriai rūgščiomis greipfrutų sultimis, kurių skonį paryškina degtinė.
2. Šis kokteiliukas ypač tinka gurkšnoti saulėtą dieną pajūryje. Jį galite susipilti į paprasčiausią stiklinę, o ir sudėtis sako, kad visai nereikia, jog kokteilis būtų itin sudėtingas, kad gurkšnodami jį pasiektume tikrą poilsio palaimą.
3. Supilkite degtinę ant grūsto ledo aukštoje taurėje. Iki pat viršaus pripilkite greipfrutų sulčių. Gerai išmaišykite, papuoškite taurę saulės spalvos apelsino griežinėliu.
4. Beje, greipfrutų sultis pakeitę degtine, spanguolių sultimis bei persikų degtine, gausite visai nekvailai vadinamą „Piršlį“.
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
degtine, sultys, spanguoliu sultys, greipfrutu sultys, apelsinai, kokteilis, alkoholis, alkoholinis kokteilis
Panašūs receptai

WOO-WOO

ON THE BEACH Kokteilis

Sex on the beach - degtinės ir persikų likerio kokteilis

Alkoholinis kokteilis "Blood orange"

Kokteilis "Cosmopolitan"

Black Russian kokteilis su degtine ir kavos likeriu

Punšas „Egzotika“

Degtinės kokteilis "Clementine"

Jagermeister ir persikų likerio kokteilis

Alkoholinis kokteilis: arbūzinė sangrija su baltu vynu ir degtine

Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis

Romo ir tekilos kokteilis "Akapulko"