Virtų bulvių suktinukai su faršu

Reikės:




- bulvės: ~500-600 gramų
- kiaušiniai: 1 (žalio)
- kvietiniai miltai: ~100-150 gramų
- faršas: 500 gramų (naudoju maišytą jautienos ir kiaulienos)
- augalinis aliejus (kepimui)
- šaltas vanduo (arba kefyras arba grietinė)
- Pirmiausia bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
- Tuomet įdedame druskos, pipirų, vieną kiaušinį bei miltų.
- Tada į pasirinktą faršą dėkite druskos, pipirų, prieskonių ir šalto vandens arba kefyro, arba grietinės, kad būtų sultingiau.
- Iš tešlos iškočiojame dešrelę ir supjaustome ją gabaliukais.
- Po to ant paplotėlio dėkite sluoksnį pasiruošto faršo, viename krašte palikdamos 1–1,5 centimetro laisvos vietos.
- Paplotėlį su faršu sandariai susukite į suktinuką, laisvą tešlos kraštą prispauskite.
- Paskui suktinukus iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol apskrus.
- Suktinukus sudėkite į kepimo formą ir "šaukite" į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 15-20 minučių.
- Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, galite, jeigu tik norisi, pabarstyti tarkuotu sūriu.
- Labai gardu patiekti su raugintais agurkėliais. Skanaus!




Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis

Nesaldus vegetariškas apkepas su daržovėmis

Rūkytos lašišos ir krapų apkepas

Raudonojo aksomo tortas

Rūkyto kumpio suktinukai

Kopūstų blyneliai

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Šniceliai su balta duona ir padažu

Sprandinės suktinukai su grybais

Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.

Greitas Obuolių pyragas

PIEVAGRYBIŲ KIŠAS

GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU

JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

KALAKUTIENOS-JAUTIENOS MALTINUKAI

KIAULIENOS SUKTINUKAI SU FETA SŪRIU

ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)

BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS

MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS

KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS

BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU

Pica su faršu

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“