VARŠKĖS APKEPAS SU MIGDOLAIS
Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • varškė: 3 pakelių (po 180 gramų)
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 75 gramų
    • vanilinis cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • romo esencija
    • manai: 1 stiklinės
    • pienas: 1 litro
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • migdolai: poros saujų
  1. Iš pradžių pašildykite pieną bei iš lėto berkite manus vis maišydamos. Virkite ant mažos ugnies tol, kol košė pradės po truputį tirštėti. Uždenkite bei palikite košę. Tada ištrinkite varškę su kiaušiniais bei cukrumi ir prieskoniais iki vientisos masės. Sutraiškykite migdolus. Į varškės masę sudėkite manų košę bei migdolus ir išmaišykite.
  2. Tuomet kepkite aliejumi pateptoje bei džiūvėsėliais pabarstytoje kepimo skardoje maždaug pusvalandį (180 laipsnių temperatūra). Patiekite ir mėgaukitės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно