Beatos raugintų kopūstų sriuba
Paskelbė:
20 Geg. 2020

Ingredientai:


    • kiaulienos kaulai: 500 gramų (arba mėsa)
    • vanduo: 2 litrų
    • rauginti kopūstai: 0,5-0,7 litro (dėkite pagal norimą sriubos tirštumą)
    • morkos: 1
    • svogūnai: 1
    • sviestas: 1 šaukšto (+ šlakelis augalinio aliejaus)
    • pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • lauro lapai: 2-3
    • juodieji pipirai: 5

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausia į puodą pilkite vandenį, dėkite mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užvirinkite ir virkite maždaug 60 minučių.
  3. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite šlakelį augalinio aliejaus.
  4. Riebalus įkaitinkite ir juose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotą morką.
  5. Tada keptuvės turinį sukrėskite į puodą ir virkite dar maždaug 20 minučių, kol kopūstai suminkštėja.
  6. Prieš bebaigiant virti sudėkite pomidorų padažą.
  7. Šią raugintų kopūstų sriuba itin skanu patiekti su bulvėmis, kurios išvirtos su lupena. Pasilepinam!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно