Soti silkės mišrainė latviškai su bulvėmis ir žirneliais










Paskelbė:
09 Geg. 2021

Ingredientai


  • bulvės: 6 (vid. dydžio)
  • silkės filė: 400 gramų
  • žalieji žirneliai: 400 gramų (tinka tiek šaldyti, tiek konservuoti)
  • marinuoti agurkai: 6
  • raudonieji svogūnai: 2

  • Padažas:
  • mėgstamas majonezas: 4 šaukštų
  • grietinė: 4 šaukštų
  • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio

Recepto paruošimas


1. Pirmiausia bulves išverdame su lupena ir atvėsiname.
2. Po to atvėsusias bulves nulupame bei supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio kubeliais.
3. Silkės filė gerai nuvarviname bei supjaustome siauromis juostelėmis.
4. Tada svogūną bei agurkus smulkiai sukapojame.
5. Tuomet atitirpintus žirnelius (jei naudojate šaldytus) perliejame verdančiu vandeniu ir gerai nupilam. Jeigu naudosite konservuotus, tai gerai nuvarvinkite.
6. Mėgstamą majonezą išmaišome su grietine bei garstyčiomis.
7. Galiausiai bulves sumaišome su silke, žirneliais, agurkais, svogūnais bei pasiruoštu padažu.
8. Dedame į šaldytuvą maždaug valandai, kad skoniai "susidraugautų" tarpusavyje. Jeigu labai skubate, galite valgyti ir iškart! Skanaus! :)
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно