Špinatų grybų salotos su riešutais
Paskelbė:
19 Geg. 2020

Ingredientai:


    • švieži špinatai
    • baravykai (aš naudojau šaldytus)
    • pievagrybiai
    • lazdyno riešutai: 100 gramų
    • aliejus: kepimui
  • Salotų užpilui:
    • petražolės
    • česnakas: 1 skiltelės
    • auksaspalvis sirupas arba medus: 1 valgomojo šaukšto
    • citrinos sultys: iš 1 vieneto
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 100 mililitrų

  1. Recepto paruošimas:

  2. Grybus per naktį palikite atšilti.
  3. Nupilkite skystį nuo grybų ir apkepkite aliejuje iki gražios auksinės spalvos.
  4. Išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
  5. Riešutus dėkite į kepimo skardą ir pašaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 10 minučių. Jiems atvėsus, nuvalykite luobelę.
  6. Salotų užpilas. Į smulkintuvą sudėkite petražoles, skiltelę česnako, įspauskite citrinos sultis, pilkite medų arba auksaspalvį sirupą ir druską. Gerai susmulkinkite. Pilkite aliejų ir išmaišykite.
  7. Į dubenį sudėkite nuplautus ir nusausintus špinatus, supilkite keptus grybus, riešutus ir užpilkite padažu.
  8. Mes valgėme su orkaitėje apkeptomis batono riekelėmis ištrintomis česnaku) ir apšlakstytomis salotų užpilu. Skanaus!

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно