Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Paskelbė:
23 Lapkričio 2019
tešlai:

2 stiklinių miltų;
0,5 stiklinės šilto vandens;
1 kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. sausų mielių;
žiupsnelio druskos;
4-6 v. š. alyvuogių aliejaus;

įdarui:

4 v. š. pomidorų padažo;
4 v. š. grietinės arba majonezo;
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
150 g karštai rūkytos višienos lazdelių arba jūsų mėgstamų dešrelių;
150-200 g vyšninių pomidorų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
~10 pievagrybių;
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų (nebūtinai);
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
tarkuoto fermentinio sūrio.

Gaminame

* Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.
* Tuomet tešlą daliname į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
* Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
* Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
* Pašaukite kepti į orkaitę ir kepkite tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно