Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
tešlai:
2 stiklinių miltų;
0,5 stiklinės šilto vandens;
1 kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. sausų mielių;
žiupsnelio druskos;
4-6 v. š. alyvuogių aliejaus;
įdarui:
4 v. š. pomidorų padažo;
4 v. š. grietinės arba majonezo;
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
150 g karštai rūkytos višienos lazdelių arba jūsų mėgstamų dešrelių;
150-200 g vyšninių pomidorų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
~10 pievagrybių;
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų (nebūtinai);
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminame
* Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.
* Tuomet tešlą daliname į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
* Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
* Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
* Pašaukite kepti į orkaitę ir kepkite tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.
2 stiklinių miltų;
0,5 stiklinės šilto vandens;
1 kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. sausų mielių;
žiupsnelio druskos;
4-6 v. š. alyvuogių aliejaus;
įdarui:
4 v. š. pomidorų padažo;
4 v. š. grietinės arba majonezo;
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
150 g karštai rūkytos višienos lazdelių arba jūsų mėgstamų dešrelių;
150-200 g vyšninių pomidorų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
~10 pievagrybių;
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų (nebūtinai);
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminame
* Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.
* Tuomet tešlą daliname į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
* Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
* Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
* Pašaukite kepti į orkaitę ir kepkite tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš

Kiaušinius dažome natūraliai

Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu

Gardžiosios mielinės spurgos

Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas

Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru

Krafinai

Kepti koldūnai su paukštienos įdaru

Kepenėlių salotos su daržovėmis

Lietiniai su avokadais

Pica su voveraitėmis

Soti naminė pica

Vištienos apkepas su daržovėmis

Mielinės spurgos su džemu

PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS

Pica su vištiena ir ananasais

Pica su faršu

Pica su tunu

Bemielės tešlos pica

Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais

Traški žuvies filė, kepta orkaitėje

Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Gardi prancūziška svogūnų sriuba