Ant grotelių kepti avienos šonkauliukai
Paskelbė:
30 Geg. 2020

Ingredientai:


  • avienos šonkauliukai: 2-2,5 kilogramo
  • sausas baltas vynas: 1 taurės
  • granatų sultys: 3 valgomųjų šaukštų
  • kalendros šakelės: kelių
  • svogūnų laiškai: pagal skonį
  • česnakas: 2 skiltelių
  • kalendra: 1 valgomojo šaukšto
  • jūros druska

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pasigaminame marinatą: Svogūno laiškus ir kalendros šakeles itin smulkiai supjaustome.
  3. Nuluptas česnako skilteles, vieną šaukštelį druskos ir kalendros grūdelius sugrūdame grūstuvėje.
  4. Tada pjaustytus svogūnų laiškus, kalendros lapelius sumaišome su česnako mase, baltuoju vynu ir granatų sultimis.
  5. Po to avienos šonkauliukus supjaustome porcijomis po du kauliukus, sudedame į didelį dubenį, užpilame marinatu.
  6. Paliekame maždaug 6 valandas marinuotis.
  7. Paskui išmarinuotus šonkauliukus kepame ant gerai įkaitusių anglių maždaug 20 minučių arba kol pilnai iškeps. Lepinamės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно