DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ










Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • morkos: 3
    • svogūnai: 3
    • marinuoti agurkėliai: 4
    • mėsytė: 150-200 (virta neriebi kiauliena, karšta rūkyta kiaulienos filė, bet man labiausiai patinka virtas liežuvis)
    • malti juodieji pipirai
    • dž. krapai (arba petražolės)
    • aliejus (daržovių kepimui)
    • majonezas: 3 šaukštų
  1. Iš pradžių morkas sutarkuojame burokinės tarkos pagalba arba supjaustome lazdelėmis. Pakepiname aliejuje. Atvėsiname.
  2. Tuomet svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir dar perpus perpjauname pusžiedžius bei taip pat pakepiname aliejuje. Atvėsiname.
  3. Tada agurkėlius supjaustome lazdelėmis, mėsytę - taip pat. Viską sumaišome tarpusavyje, paskaniname pipirais, krapais (galima šiek tiek ir druskytės, jeigu norisi) bei sumaišome su mėgstamu majonezu. Mėgaujamės!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно