VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ
Kategorija: Bulvių patiekalai / Salotos, mišrainės
- bulvės: 5
- svogūnai: 1
- rauginti agurkai: 2-3 (marinuoti agurkai netinka)
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
- actas: 1 valgomojo šaukšto
- vanduo: 1 stiklinės
- majonezas: kelių šaukštų
Tuomet bulves nuskutame bei išverdame. Atvėsusias bulves perpjauname išilgai perpus bei supjaustome riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustome ir raugintus agurkus.
Tada į dubenį sudedame supjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus bei sumaišome viską su mėgstamu majonezu. Mėgaujamės!
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
TINGINIŲ SUŠI ARBA "SUŠIŲ" MIŠRAINĖ
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Aštri menkių mišrainė su krienais
KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
Mėsainis Insanity
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Mielinės spurgos su džemu