BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • bulvės: 1 kilogramo
    • krakmolas: 150 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • vištienos kepenėlės: 300 gramų
    • svogūnai: 2
    • aitriosios paprikos milteliai: žiupsnelio
    • malti juodieji pipirai: žiupsnelio
    • druska: pagal skonį
  1. Iš pradžių bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname, nulupame bei sumalame. Vieną kiaušinio trynį atskiriame nuo baltymo bei įdedame į bulvių masę. Išmaišome. Suberiame į bulvių masę krakmolą bei gerai išmaišome. Štai bulvių masė jau ir paruošta.
  2. Tuomet kepenėles išverdame. Į elektrinį smulkintuvą suberiame kepenėles, susmulkintus svogūnus, suberiame aitriąją papriką, pipirus ir druską bei susmulkiname. Į kepenėlių masę įmušame vieną kiaušinį bei gerai išmaišome.
  3. Tada drėgnomis rankomis imame nedidelį gabalėlį bulvių masės, padarome blyną bei dedame kepenėlių masės. Suformuojame kukulį.
  4. Po to į verdantį vandenį puode po vieną dedame kukulį bei verdame maždaug 10 minučių (kai kukulis iškils į paviršių). Patiekiame su mėgiamu padažu. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно