MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • kiaulienos šoninė be kaulo: 1 kilogramo
  • Marinatui:
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • sojų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • česnako granulės: žiupsnelio
    • malti juodieji pipirai
    • druska (nėra būtina)
  1. Iš pradžių marinatui skirtus ingredientus sumaišome. Marinato paragaujame – vieno arba kito ingredientos galima dėti pagal savo skonį.
  2. Tuomet šoninę supjaustome bei sudedame į marinatą (jeigu niekur neskubame, palaikome marinuotis bent jau porai valandų).
  3. Po to kepimo skardoje patiesiame kepimo popieriaus bei sudedame šoninę, supjaustytas bulves ir kelias nelupto česnako skilteles.
  4. Tada kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35-40 minučių. Svarbu neperkepame, tokiu būdu šoninė bus minkšta bei sultinga. Patiekiame ir mėgaujamės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно