Blynų receptas su kefyru

Paskelbė:
15 Lapkričio 2021

Ingredientai


  • kefyras: 0,5 litro (arba rūgpienis)
  • pienas: 1 stiklinės
  • kiaušiniai: 1
  • cukrus: 1-2 valgomųjų šaukštų
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštleio
  • soda: 1 arbatinio šaukštelio
  • miltai
  • aliejus


Recepto paruošimas


1. Iš pradžių į puodą pilkite pašildytą, bet ne karštą kefyrą (arba pašildykite puode).
2. Ten pat dėkite cukrų, miltus, druską, sodą bei kiaušinį ir kruopščiai viską išmaišykite. Miltų reikia dėti tiek, kad tešla pavyktų tarsi tiršta grietinė.
3. Tada vieną stiklinę pieno užvirinkite ir pilkite į puodą srovele vis pamaišydamos (taip, pilkite verdantį pieną. Tiesiog užplikykite tešlą).
4. Paskui pilkite du šaukštus aliejaus, kruopščiai išmaišykite ir viskas!
5. Tešla blynų kepimui jau paruošta. Aš pati labai mėgstu blynus su skylutėmis, o pagal šį receptą blynuose skylučių kaip žvaigždžių danguje!
6. Pagal dauguma senų receptų blynus tiesiog užplikydavo stikline verdančio pieno. Galite naudoti verdantį vandenį, bet blynai bus ne tokie.
7. Iškepkite blynus iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje ir patiekite su savo mėgstamais pagardais. Skanaukite!

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно