Skaniausias varškės apkepas su kefyru










Paskelbė:
05 Geg. 2021

Ingredientai


  • varškė: 500 gramų (naudojau liesą)
  • kiaušiniai: 4
  • cukrus: 5 valgomųjų šaukštų
  • vanilinis cukrus: 1 pakelio
  • kefyras: 125 mililitrų
  • manų kruopos: 6 valgomųjų šaukštų
  • druska: žiupsnelio
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

Recepto paruošimas


1. Iš pradžių manus užpilkite kefyru ir išmaišykite, palikite pastovėti maždaug 30 minučių. Varškę pertrinkite per sietelį.
2. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.
3. Patarimas: Žemiau esančiame video galite matyti kaip lengvai atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų, neturėdami specialaus tam skirto įrankio.
4. Kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dėkite varškę, gerai išmaišykite.
5. Dėkite manus su kefyru, kepimo miltelius ir gerai viską permaišykite, tuomet atsargiai įmaišykite iki standžių putų suplaktus kiaušinių baltymus (su žiupsneliu druskos).
6. Kepimo indą ištepkite su sviestu, pabarstykite džiūvėsiais ir sukrėskite varškės masę, išlyginkite. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių, kol gražiai apkeps.
7. Patiekite su kuo tik norisi - uogiene, jogurtu, ledais ar grietine. Mes šį kartą pasirinkome valgyti su avietėmis, trintomis su cukrumi, sumaišytomis su trupučiu jogurto. Skanaus!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно