Moliūginiai gnocchi (virtinukai - tinginukai)
Kategorija: Daržovių patiekalai
Ingredientai
- bulvės: 2 vidutinio dydžio (išvirtos su lupena)
- moliūgų tyrė: 1 stiklinės - 250 mililitrų
- miltai: 2 stiklinių
- druska: gero žiupsnio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves sutarkuokite smulkia tarkute arba sumalkite.
2. Tuomet dėkite moliūgų tyrę, druską ir miltus.
3. Gerai išminkykite.
4. Miltų gali prireikti ir kiek daugiau, priklausomai nuo moliūgų tyrės tirštumo, bet labai nepadauginame, nes bus kieti virtinukai.
5. Po to iš tešlos formuokite volelius, supjaustykite piršto storio gabaliukais.
6. Gerai apvoliodamos miltuose suformuokite apvalius virtinukus. Galite įspausti šakute raštą.
7. Po to virtinukus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
8. Kai jau iškyla į paviršių, pavirkite maždaug 10 minučių.
9. Išgriebtus patiekite su mėgstamais padažais, galite pakepinti juos svieste su prieskoninėmis žolelėmis. Pasilepinam!
Itališkieji bulvių virtinukai Gnocchi
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
MOLIŪGŲ IR BULVIŲ BLYNAI
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA
Veganiski virtinukai - labai skanus
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Virtinukai su grybų įdaru
Ideali orinė tešla virtinukams
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Kūčiukai - kai gaminu pagal šį receptą, visada pradingsta nuo stalo!
Aštri trinta moliūgų sriuba
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
Bulvių ir moliūgų blynai
BULVINIS PYRAGAS SU GRYBAIS
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
BULVIŲ IR MOLIŪGŲ APKEPAS
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU