Pyragas su farsu
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- miltai: 1 stiklinės (+ formos pabarstymui)
- kefyras: 1 stiklinės
- kiaušiniai: 2
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- soda: 1 arbatinio šaukštelio
- sviestas (formos sutepimui)
Įdarui:
- faršas: 300 gramų (įprastai naudoju kiaulieną)
- svogūnai: 2-3 (supjaustyti smulkiais kubeliais)
- druska: pagal skonį
- pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į kefyrą beriame sodą bei palikite 5 minutėms.
2. Paskui dėkite kitus ingredientus ir gerai permaišykite.
3. Pusę tešlos pilkite į formą, suteptą sviestu bei pabarstytą miltais.
4. Tada dėkite pasirinktą faršą, sumaišytą su svogūnais ir prieskoniais.
5. Tuomet supilkite antrą tešlos pusę.
6. Galiausiai kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Patiekite ir skanaukite!
Cukinijų ir faršo kotletai
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Fast food - Meksikietiškos tostados su plėšyta kiauliena
Stirnienos mėsos troškinys
Kalėdinis kepsnys iš kiaulienos faršo
Kiaulienos iešmeliai orkaitėje
Nuostabiai vakarienei: Faršo "lizdeliai" su pikantišku įdaru
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Netikras zuikis Amerikietiškai
WOK ryžių makaronai su kiauliena
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Tobulai skanūs kiaulienos kepsniukai
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Naminiai koldūnai
MALTOS MĖSOS APKEPAS
Troškinys su kiauliena ir bulvėmis
Šniceliai su balta duona ir padažu
Mėsa, troškinta obuolių sultyse