Aleksandro brendis
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai
Ingredientai
- 50 ml brendžio
- 30 ml tamsaus kakavos kremo
- 30 ml tirštos grietinėlės
- žiupsnelis malto muskato riešuto
Recepto paruošimas
1. Suplakite sudedamąsias kokteilio dalis kartu su ledu, tada supilkite gėrimą į šampano taurę. Papuoškite muskato riešutu.
Raktažodžiai:
brendis, alkoholis, alkoholinis gerimas, kokteilis, alkoholinis kokteilis, kakavos kremas, grietinele, muskato riesutai, riesutai, muskatas
Aukso vartai
Alkoholinis kokteilis "Aleksandras"
Bellini - vyno/šampano alkoholinis kokteilis
MĖLYNA MARGARITA
Purus bulvių apkepas su daržovėmis
Šventasis Kristoferis
Vaisinis šampano kokteilis
RIEŠUTŲ SVIESTO IR BANANŲ LEDŲ KOKTEILIS
Bulvių košė su parmezano sūriu, grietinėle ir sviestu
Mango ledų kokteilis
PRANCŪZIŠKAS (DAUPHINOIS) BULVIŲ APKEPAS
Lydeka su padažu
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
BULVIŲ IR MOLIŪGŲ APKEPAS
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Kugelis keptas kamado tipo grilyje
PIENO KOKTEILIS SU BANANAIS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ SVIESTU IR ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Silkių "sušiai"
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Krevečių užkanda
Vegetariška Korma
Pikantiška silkė muskato riešuto ir kalendros marinate
Makaronų užkepėlė su pievagrybiais
Duonos riekelėje keptas kiaušinis